Vi förenklar affärsresandet genom att skapa trygghet, flexibilitet och prisvärda lösningar för tjänsteresor.

AFFÄRSRESOR

ProVisit Travel - vi hjälper dig med affärsresan!

Vart än i världen er medarbetare ska resa hjälper vi genom engagemang och kunskap till kloka val. Vi är bara ett samtal bort och följer er sedan genom hela resan. Vår tillgänglighet – ja, visst – ni kan nå oss dygnet runt, årets alla dagar!

Idag finns tre anställda i bolaget med lång erfarenhet av att ordna affärsresor runt om i världen. Genom våra avtal och många olika bokningskanaler hittar vi bra alternativ för din affärsresa.

För er som ofta reser point-to-point erbjuder vi en marknadsledande onlinebokning men med fördelen att ni har oss som back-up ifall något händer under resan.

GRUPPRESOR

ProVisit Travel - vi hjälper dig med gruppresan!

Är det dags att resa på en personalresa? Vi kan hjälpa er med förslag där vi inkluderar resa, hotell och  kanske några trevliga aktiviteter!

Inget arrangemang är för stort eller för litet för oss. Behöver ni ett miljöombyte för öka motivationen, koncentrationen för att uppnå ett bättre resultat? Då hjälper vi er att lämna kontoret och åka på den där konferensresan ni så ofta pratat om!

Vi kan erbjuda personalresor med varierande upplägg till olika gruppstorlekar och vi lyssnar gärna till dina tankar för att sedan komma med riktigt bra förslag!

ProVisit Travel i Örnsköldsvik

OM OSS – PROVISIT TRAVEL STOCKHOLM

Företagens vanligaste utmaning idag är att navigera rätt genom alltmer komplicerade reseförutsättningar med många alternativ och krångliga regelverk. Vi ser oss som rådgivare där vi löser det som tar tid och som är svårt. 

Vårt Stockholmskontor är vår senaste etablering och en del av Svenska Resebolaget som är en entreprenörsdriven resebyrågrupp som drivs av branschpersoner  med lokal förankring. Det är en viktig grund för verksamheten men vi har samtidigt format partnerskap med viktiga samarbetsorganisationer för fristående resebyråer för att erbjuda ett brett tjänsteutbud. Detta ger oss möjligheten att hjälpa dig med kundanpassade lösningar som underlättar hanteringen och administrationen av dina affärsresor.

I ett tätt samarbete med vårt team i Örnsköldsvik är vår ambition att med hög kompetens, vilja och engagemang alltid ge ert företag bästa service vid varje tillfälle. Vi värdesätter den personliga kontakten med dig som kund och lägger därför stort fokus på att vara tillgängliga och att du ska känna dig trygg.

24h

HELPDESK 24 TIMMAR OM DYGNET!

Utöver personlig service erbjuder vi ett självbokningssystem anpassat för företag och 24h Helpdesk med svensktalande personal som utanför ordinarie kontorstid hjälper till med akuta ärenden, under årets alla dagar.

VÄLKOMMEN TILL PROVISIT TRAVEL!

ProVisit Travel Stockholm AB
Org.nr 559430-1185
BG.nr 169-3464

Telefonnummer: 0660-21 19 44
Epost:  stockholm@provisittravel.se

Integritetspolicy »

Postadress:
Magasinsallén 2A, 891 31 Örnsköldsvik